2009-07-07
本身我今日同FD系去尖咀金田食p0飛既`點知佢話晏就p0飛得星期6,,日先有`甘算拉`我地就話去MK食`就見到韓燒呢間好似吾錯`就去左食`去到`我問佢系咪68蚊一位`佢答我話系`聽各位講佢地既態度吾系甘好`不過可能我食LUNCH拉`佢地既效率都吾錯`幾快手`,,跟住我倒寫左野`佢地冇人泥汁都吾講-______-||我入到次所`有個男人系度囉`!!仲要系個度既員工`我個陣真系吾知點好`有D 0咀囉`!我仲以為自己入錯次所`! 跟住我出泥去睇`真系女次`跟住佢就自己出返去`,,佢冇吹我地埋單`可能系因為我地食左大概1個鍾就走`跟住埋單`我地兩個人就應該系$68x2= $146我地比$170蚊`佢找返$14蚊囉`根本吾岩數`!我地走左先知`跟住我個FD話好似找少左我先發覺囉`!上返去問佢`佢話要+咩茶費個D!吾該如果下次系甘`你講清楚拉`! 問你系咪$68蚊一位又話系`D食物又普通` shshI吾新鮮!!吾敢食D翅又冇味`吾知佢想點`!
仲要系個度既員工`我個陣真系吾知點好`有D 0咀囉`!
佢冇吹我地埋單`可能系因為我地食左大概1個鍾就走`
跟住埋單`我地兩個人就應該系$68x2= $146
我地比$170蚊`佢找返$14蚊囉`根本吾岩數`!
我地走左先知`跟住我個FD話好似找少左我先發覺囉`!
上返去問佢`佢話要+咩茶費個D!
D食物又普通` shshI吾新鮮!!吾敢食
D翅又冇味`吾知佢想點`!