2017-01-03 1024 瀏覽
昨晚第一次食這間的韓燒, 但經歷非常之差.首先取飛時, 已說明一定要叫最少一個套餐 (因為一早說明, 所以我們沒有問題), 坐下, 基本上無人服務我們, 當我們點好餐後, 發現食器非常污糟, 包括筷子, 匙, 食物夾, 立即要求換, 但換完後, 食物夾都係非常污糟, 但有一個比較好些, 表面上無黑色的物體, 用一個夾都OK.我們等了差不多半小時, 都未有食物上枱, 再追問下, 才發現無落單, (當晚只得90分鐘用餐時間), 重新落單後, 十分到便開始有食物上枱, 但還未有飲品上枱, 我差不多食完, 都未有飲品上枱, 當中已追過兩次, 都話立即沖, 最後說cancel order, 才立即沖比我, 但我已食完.今次用餐經驗, 令我對這間公司, 非常失望總結1. 服務態度一般, 可以再改進2. 食物, 尚可, 但無海鮮3. 餐具, 非常污糟, 不能接受4. 配菜, 上漏 (包括, 生菜, 燒肉汁)5. 點餐, 全張單無入, 飲品再三漏單總論, 無下次, 唔會再幫襯.
昨晚第一次食這間的韓燒, 但經歷非常之差.

今次用餐經驗, 令我對這間公司, 非常失望

總結

1. 服務態度一般, 可以再改進

2. 食物, 尚可, 但無海鮮

3. 餐具, 非常污糟, 不能接受

4. 配菜, 上漏 (包括, 生菜, 燒肉汁)

5. 點餐, 全張單無入, 飲品再三漏單

總論, 無下次, 唔會再幫襯.
2017-01-02
30 分鐘 (堂食)