2018-02-21 380 瀏覽
今日得1個人食lunch,近近地就去返蟠龍半島呢間餐廳享受下、嘆下先上次黎食夜晚今次試下佢地既中午,果然冇令我失望,1樣禁好食,食完個沙律同湯先記得影相今日個沙津係沙拉菜加蜜瓜配ham,沙拉菜個汁酸酸甜甜食完好開胃,因為我胃比較唔好唔食得太酸佢教既汁岩岩好有小小酸帶小甜,個蜜瓜品質好靚,食落係生果個種既甜,又甜又多汁配合埋個ham湯係紅湯(羅宋湯),um...今日個湯就冇乜特別,就係比較適合我因為唔會酸到主菜啦,主菜叫左芝士忌廉汁煙肉磨菇意粉,實在太合我心意,芝士加白汁我的最愛,煙肉加磨菇(香),去食意粉最怕啲意粉煮得太硬or太爛,同煮個果汁太結or太稀,今日食既呢個意粉完全冇呢啲情況(重要的情要講3次)最後頌叫左個心太軟甜品,太滿足了多謝老闆同店員既款待nice,會再來食

(重要的情要講3次)
最後頌叫左個心太軟甜品,太滿足了
多謝老闆同店員既款待nice,會再來食
2018-02-21
10 分鐘 (堂食)