2021-01-21 534 瀏覽
武漢肺炎搞到成個世界停咗咁,我公司算係咁,俾我地work from home. 不過有時都要返office處理d嘢嘅, 唔可以完全唔返。。。。 但係返親都想盡量做埋d嘢,咁就唔駛成日返office, 所以次次都搞到好夜。 呢晚做到9 點幾, 去搭車先記得而家因為呢個武漢肺炎, d巴士班次少咗好多, 我等咗好耐車。。。 我飯都未食架....響車度諗,成10 點幾11 點, 唔好食太多, 如果唔係會瞓唔到, 咁就諗起,早兩日食完滔滔甜品, 今次食木子甜品啦~ 好彩佢仲未收工, 我睇完menu, 花多眼亂, 都唔知食乜, 都係食返木子壹號, 乜都有d~ 我有自備餐盒架, 原本都諗住食外賣,係冇諗到搞到咁夜, 晚飯都冇得食就食宵夜啫。。。。拎住盒木子壹號, 心情都好返d~ 返屋企沖完涼就即刻打開嚟食~ 一開。。。。 好香嘅椰汁味呀 我揀木子壹號真係冇揀錯, 佢d圓子, 芋圓, 芋泥好飽肚, 又好好味, 啱晒我~ 仲有我好鐘意嘅仙草, yeah~~~ d仙草食極都仲有, 真係抵食又好食~ 食完即刻開心返晒, yeah~
....

食完即刻開心返晒, yeah~
2021-01-19
外賣自取
$32 (宵夜)