餐廳: 稻香 (皇室堡)
資訊:

2021-11-06 560 瀏覽
一蚊雞又來啦,今次係宵夜時段嘅一蚊羊腩煲。正價時段需要$168,雖然價錢有分別,但份量同味道一樣。首先值得一讚嘅係一落枱坐,就已經有羊腩煲擺咗喺每一台,咁樣可以節省更多時間,反正食得宵夜嘅時段嘅人都係想食一蚊雞特價羊腩煲,覺得呢個做法非常之好。一蚊雞嘅份量都唔少,味道唔錯,羊腩夠林夠入味,2-3人食就非常適合。至於大閘蟹方面,每一隻都足四兩多,味道都還可以。可以食到宵夜時段嘅技巧:七點多就要開始排隊等攞籌,八點開始派籌,八點半就準時入座。總結:如果要食宵夜就要識得睇時間,時間遲左就分分鐘無得食。
至於大閘蟹方面,每一隻都足四兩多,味道都還可以。
總結:如果要食宵夜就要識得睇時間,時間遲左就分分鐘無得食。
羊腩煲
大閘蟹
2021-11-04
60 分鐘 (堂食)
$100 (宵夜)
羊腩煲
  • 一蚊雞羊腩煲