2023-01-01 537 瀏覽
一直都知XX Debit Card有咖啡買一送一,但以為店只集中喺九龍港島區,想唔到原來近在沙田都有間,仲要係COVA,啱晒我依個朱古力/Mocha控。買一送一優惠仲要唔限相同飲品添,正!點左一杯Mocha一杯Americano 。Americano試下豆既原味。聞落感覺好深焙,可接受,唔係好fruity,我唔識品啡,只係我個人感覺。另水温好高,我未飲過咁熱既Americano。另一杯當然係我最愛既Mocha。一飲就飲得出同其他Mocha分別,相信係用朱古力粉而非朱古力漿,朱古力味好出,好均勻,唔會好似其他咁,經常飲到底都有朱古力沉底。依個口味同我喺南丫島飲既一杯Mocha幾相似。。。Debit Card keep住有優惠,下次經過再飲!哈!

Americano & Mocha

買一送一優惠仲要唔限相同飲品添,正!
點左一杯Mocha一杯Americano 。

Mocha

Debit Card keep住有優惠,下次經過再飲!哈!
Mocha