2024-09-29
真係好耐都唔會出一次將軍澳,如果唔係出去做嘢,都預唔到呢間坐得又舒服,又係Pat friendly 嘅韓式料理餐廳!而家10月仲要做緊午市買一送一,平均都唔使$60就有個餐!午市叫咗自製韓式拌飯同埋炸軟殼蟹明太子忌廉意粉韓式拌飯可以根據自己想要牛肉定豬肉去揀,我自己叫咗牛肉,我自己覺得個味道唔係傳統嘅韓式拌飯,冇韓式辣醬!但係味道我自己鍾意,特別係有紫菜喺上面味道唔會好濃,啱晒我! !飲品叫做日本宇治抹茶拿鐵奶蓋雪山,就係抹茶加芝士奶蓋,佢一啲都唔甜,我抹茶味超濃會有啲苦嘅,但係加咗個鹹嘅奶蓋,我又覺得我未好夾!朋友嘅炸軟殼蟹明太子忌廉意粉,都幾特別,軟殼蟹唔錯!叫多咗個小食係三味玉子串燒,另外加咗個韓國米酒意式蛋糕,好遠,食落口好濃咖啡味,又唔會好甜,自己就好鍾意啦!
午市叫咗自製韓式拌飯同埋炸軟殼蟹明太子忌廉意粉
朋友嘅炸軟殼蟹明太子忌廉意粉,都幾特別,軟殼蟹唔錯!
叫多咗個小食係三味玉子串燒,