2019-01-12 457 瀏覽
【 $10隻雞翼咁把炮咩 】➖➖➖➖➖呢間野其實都開咗好耐 🤔但成$10一隻雞翼真係好貴 如果唔係見到 @goodmallinghk app有coupon (折後$28)我絕對唔會去試😂😂雞翼專門店有成8款唔同味道嘅雞翼 即叫即炸 💟但呢到最大賣點應該係佢啲sauce 😝 除咗基本餐牌上面個十幾隻醬之外 佢地仲有另外十幾隻唔同嘅hot sauce 比你任唧 成幾百十萬個combination 😂我地冇叫辣就剩係揀咗蒜香蛋黃醬😝 無辣不歡嘅你 辣雞翼challenge go go go☄➖➖➖➖➖4Wings $40➖➖➖➖➖偏私主觀評價💁🏻‍♂💁🏻‍♀💁🏻‍♀️WI: 黎到呢到咩都要揀一餐 選擇困難症嘅我表示頭都痛😂 首先雞翼開始已經要揀 crispy 定original 😂 我左揀右揀 。。。諗咗好耐之後店員同我講今日冇曬crispy 🤷‍♀然後就到flavor 講真我全部味都好想試 我平時最鐘意問wu 你揀啦你想食咩😂 今次就當然繼續一貫我嘅作風啦 🤘🤘 最後好不容易就揀咗sweet garlic 配蒜香蛋黃醬❤️ ummm其實呢😂 我就覺得冇咩特別😂 即叫即炸勝在夠香脆 有肉汁☺️
【 $10隻雞翼咁把炮咩 】
4Wings $40
偏私主觀評價💁🏻‍♂💁🏻‍♀
💁🏻‍♀️WI: 黎到呢到咩都要揀一餐 選擇困難症嘅我表示頭都痛😂 首先雞翼開始已經要揀 crispy 定original 😂 我左揀右揀 。。。諗咗好耐之後店員同我講今日冇曬crispy 🤷‍♀然後就到flavor 講真我全部味都好想試 我平時最鐘意問wu 你揀啦你想食咩😂 今次就當然繼續一貫我嘅作風啦 🤘🤘 最後好不容易就揀咗sweet garlic 配蒜香蛋黃醬❤️ ummm其實呢😂 我就覺得冇咩特別😂 即叫即炸勝在夠香脆 有肉汁☺️雖然其實我都幾鐘意佢個自家醬 好rich 蛋黃醬本身已經冇得輸 但就得個小小小小一pat醬仔😢😢 冇令我想一再回頭嘅理由 😭
💁🏻‍♂️WU:
等我喺度澄清一件事🤷🏻‍♂️最後揀咗呢一種味係因為阿Wi 唔食辣 而佢餐牌上九成都係辣嘅💁🏻‍♂️ 然後唔知係咪因為呢一種味冇咩特別所以其實我對於呢隻雞翼真係冇咩特別感覺🙈同平時食開嘅雞翼調味都差唔多 不過佢肉質都算幾好 幾juicy 唔會好乾
不過咁 我如果你鍾意食啦或者你好鍾意食雞翼多你一時真係無妨每日食一款都可以有排食🤣🤣🤣
➖➖➖➖➖
Wing it!
銅鑼灣禮頓道106-126號禮信大廈地下3號舖