𝕋𝕒𝕜𝕖 𝕒 𝕤𝕖𝕒𝕥, 𝕨𝕙𝕖𝕣𝕖𝕧𝕖𝕣 𝕪𝕠𝕦 𝕝𝕚𝕜𝕖, 𝕟𝕒𝕥𝕦𝕣𝕒𝕝 𝕤𝕦𝕟𝕝𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕚𝕤 𝟙𝟘𝟘% 𝕘𝕦𝕒𝕣𝕒𝕟𝕥𝕖𝕖𝕕🌞今次特別d,先講環境🤘🏽客人比較多,無刻意為環境相,不過從以下食物相都可以睇到光線有幾充足、空間感有幾正😌🔨樓梯級特別有feel呢。雖然我唔飲咖啡☕️但對住好食既Tiramisu又忍唔到口🙊🫢自家製既兩層Tiramisu軟綿綿,表面鋪滿可可粉🍫、花瓣🌸同埋脆脆。呢個價錢呢個份量,很可以☄️☕️Homemade Tiramisu | $58Burger🍞麵包經過烤焗香脆得黎又唔會燶,漢堡🐂肉質唔錯幾juicy,配上番茄🍅、紫洋蔥🧅、沙律菜🥬,旁邊仲有幾件香口可愛焗薯仔🥔。呢杯🧊冰凍朱古力一d都唔普通,濃郁得黎有微甘既味道,最岩鐘意唔太甜 (非專業估計65-70%) 🍫既朋友💃🏽。🍔Homemade Cheeseburger with Grill Potatoes | $98🍫N.O.T. Iced Chocolate | $42轉換一下環境,☀️陽光直射既檯面,將食物顯得更新鮮🏄🏽。阿拉斯加煙三文魚🐠sourdough 加埋紫洋蔥🧅,整件toast口感豐富好滿足

☕️Homemade Tiramisu | $58

🍫N.O.T. Iced Chocolate | $42

轉換一下環境,☀️陽光直射既檯面,將食物顯得更新鮮🏄🏽。阿拉斯加煙三文魚🐠sourdough 加埋紫洋蔥🧅,整件toast口感豐富好滿足🤪。介紹埋個🥭芒果牛油果🥑沙律,滿滿der水果同沙律菜,how refreshing🫦🧚🏽‍♂️!

🐟Smoked Salmon Toast | $62
🥑Mango Avocado Salad | $68