餐廳: 大堂酒廊
資訊:

2014-12-01 3919 瀏覽
踏入102層食下午茶真係第一次😄比之前既不同酒店既設計,環境大大不同。一入到去已經見到360度全海景係我眼前,一諗到望住個海景食下午茶就尤其興奮👀👀間餐廳個焦點其一係高空,其二既係海景🌁🌊雖則今之坐唔到靠近窗口既位但係都起碼坐既位都望到個海,認真舒服😂今次一坐低諗都唔諗攞住部手機係咁影對我黎講係太新奇。我叫咗個一人set既英式下午茶,餐飲係鐵觀音,我每次食下午茶一定係叫呢兩款茶唔係就會好濟。•最低層係例牌既鬆餅,奶油醬同梨子醬•中層係甜點有薑塊朱古力,檸檬批馬卡龍•頂層係煙燻三文魚三文治,南瓜批味道尚可,但薑味朱古力蛋糕比較重薑味好想坐窗口位😞原來要早兩三個月之前要訂位,好sad
•最低層係例牌既鬆餅,奶油醬同梨子醬
•中層係甜點有薑塊朱古力,檸檬批馬卡龍
•頂層係煙燻三文魚三文治,南瓜批
味道尚可,但薑味朱古力蛋糕比較重薑味
好想坐窗口位😞原來要早兩三個月之前要訂位,好sad
2014-12-01
5 分鐘 (堂食)
  • afternoon tea set