2022-05-31 497 瀏覽
而家既素食愈來愈多款式簡😊出乎意料之外,味道都唔錯😋💟$108位有一款主菜加90分鐘任食前菜連飲品甜品真係幾抵🤗因為平時食佢既一款小食都差唔多$40~而今次任食既款式都有7款,今次都未試得哂,最後飽到甜品都無試到。💕主菜🍛日式咖哩烏冬上面有兩塊素蟹餅同塊素豬扒,仲有d紫菜碎,所以食完都飽飽地。味道都唔錯,不過塊豬扒當然同真正既豬扒無得比😂🍔愚柳漢堡呢個相比烏冬既份量就細份d,素魚柳食落都脆口,味道就比較健康d💕前菜🦀🫓扮哂蟹餅整得好香脆,食落都有d蟹味,配埋個泰式醬,酸酸地幾開胃🍗樂樂雞個外觀同麥樂雞差無幾,配埋個純素蜜糖芥末醬,食落都好香脆🥓🥩新餐肉趣趣條就咁食稍為咸左d,配合埋個煙燻蜜糖芥末醬就會平衡返,口感同午餐肉好似,同樣係香脆🍟薯條呢個就稍為失色少少,味道普通,加上只係配普通既茄醬,如果換一換個醬會正好多💕飲品🥃養生桂圓紅棗茶都好足料,有好多紅棗同杞子係入面,飲落清清地唔會好甜❣餐廳環境都幾舒服,一邊位置係對窗口位,有日光照住望住街景食都幾chill。餐廳入面仲有其他素食產品賣,食完覺得好味既,可以買返屋企自己煮!
而家既素食愈來愈多款式簡😊
出乎意料之外,味道都唔錯😋
💟$108位有一款主菜加90分鐘任食前菜連飲品甜品
真係幾抵🤗因為平時食佢既一款小食都差唔多$40~

💕主菜

🍛日式咖哩烏冬

🍔愚柳漢堡

💕前菜

🦀🫓扮哂蟹餅
整得好香脆,食落都有d蟹味,配埋個泰式醬,酸酸地幾開胃

🍗樂樂雞
個外觀同麥樂雞差無幾,配埋個純素蜜糖芥末醬,食落都好香脆

🥓🥩新餐肉趣趣條

🍟薯條

💕飲品

🥃養生桂圓紅棗茶
都好足料,有好多紅棗同杞子係入面,飲落清清地唔會好甜