2005-02-23 18 瀏覽
見到有不錯的食評,一於同家人去試吓。由於有十多人,所以於訂位時曾經要求可否安排坐鐵板燒檯,但接電話的服務員話只可以安排大廳。雖然有點失望,但服務員的態度都算有禮貌,對於我一連串的問題,亦不厭其煩地一一解答。至於食物方面,正如其他網友所講,炸物和鐵板燒都較壽司出色,刺身新鮮但細件。最欣賞燒鰻魚、炸豆腐、炸南瓜、炸魷魚鬚、薄燒牛肉。炸蝦天婦羅size適中,不過蝦味略嫌不足。但以$108的價錢吃放題都有炸蝦供應,算係咁囉。炒飯上檯時好香,但味道太清淡烏冬口感唔錯,尚未夠"煙韌"蟹子沙律比較"求其",冇蟹柳亦冇青瓜絲壽司越叫越大件(指舊飯),所以興趣不大上菜都算快,而且冇乜走單的情況。服務亦值得一讚,因為我地人多所以由落單、上菜、收碟以至加茶都比較亂,但待應及經理的態度都好好,所以一家大細都好滿意總括來說,午餐放題幾抵食。有coupon重有九折添!

炒飯上檯時好香,但味道太清淡
烏冬口感唔錯,尚未夠"煙韌"
蟹子沙律比較"求其",冇蟹柳亦冇青瓜絲
壽司越叫越大件(指舊飯),所以興趣不大

總括來說,午餐放題幾抵食。有coupon重有九折添!