2022-09-17
放假就好想食得豐富d,今次黎到位於旺角廣華街嘅串grill!鋪頭冷氣夠大同埋唔會有油煙,非常之好。職員都好有禮貌,埋位後仔細介紹成個爐嘅操作、落單同埋醬汁。食物方面有超過40款以上嘅野食可以揀選,每樣都都大大串,睇見都流晒口水🤤🤤,肉類款式都算多,質素唔錯,尤其係牛肉類,夠大又夠肉汁,加埋佢d燒烤汁同調味粉一齊燒,非常之美味!蔬菜方面秋葵、雞脾菇同豆卜必點!仲有雞蛋仔、棉花糖依d特別嘅野食可以燒,值得推薦下!另外,菠蘿都係必食之選真係又甜又多汁,好正😍😍飲品種類都好多選擇!成個流程放左上去等佢自己轉,咩都唔駛理!方便我一路等一路同friend傾計!真係食足2個鐘,最後仲有雪糕送,仲要係哈根大師黎,正野😍😍整體黎講,價錢唔算貴,但又多款野食揀,而且質素良好,超值之選!岩晒三五知己邊傾邊食,我會再返黎食多幾次😋😋
鋪頭冷氣夠大同埋唔會有油煙,非常之好。
職員都好有禮貌,埋位後仔細介紹成個爐嘅操作、落單同埋醬汁。