2014-02-18
星期五食完,2個人一早六點幾去到,唔使等立刻有位任食邊爐,自問唔會高要求,不要太過份就得了,所以今次呢間,可以啦,所以先同大家分享湯係x茜清湯,唔會有特別呀...食物清單,求其一間任食酒樓都九成差不多,我主打講食過乜,炸魚皮,脆!我好like,蟹柳大條,好食,老婆食完又再食,叫左碟雞件諗住當煲湯,呀,雞肉食落又唔錯,哈哈哈....自己叫左豬潤食,算新鮮了...肥牛如果比其它酒樓,我會覺得不過不失,但鮮牛自己會鍾意多d牛栢業,八瓜魚仔,魚皮餃,雞子,牛、蝦、墨丸都正常,可以點下無防但有乜黑毛豬,咪肥豬肉一件,把鬼,唔好叫,真係,仲有山水豆腐,頂,唔係滑豆腐個種,我都有食,但想食滑個種多些,仲有叫左玉米,味道怪怪的,唔知係咪唔新鮮呢,食左舊,無食了,仲有款順德魚滑,唉,又唔係墨魚滑,又要有少少魚刺,又係浪費左,sorry食左咁多jar,當然仲有汽水任飲啦希望自己點過的食物作參考,唔使點d唔掂的食物,浪費就唔好啦
湯係x茜清湯,唔會有特別呀...
希望自己點過的食物作參考,唔使點d唔掂的食物,浪費就唔好啦