2015-10-08 730 瀏覽
.............雙球鮮果窩夫筒 $64/each 🍦👍👍👍👍👍 (5分滿分).............哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈根達斯 阿媽媽 開心到叫媽媽😂😂其實因為我同媽媽#一人一杯 一齊食............. 1. #焦糖脆餅 配 #雲呢拿焦糖朱古力蛋糕#士多啤梨#杏仁脆#窩夫筒 🍦我的選擇🙈👉#焦糖脆餅 :每次都叫 因為好好食 我最中意#比利時 的#焦糖餅 💋👉#雲呢拿焦糖朱古力蛋糕 :新味🙈內裡有#布朗尼 嫁!我記得以前買過一隻有#oreo既#browines#蛋糕 好正😢😢但得美國有👉配料係 無味既 #士多啤梨 加上#芒果醬 有d吾夾😂😂😂不過我簡既👉#窩夫筒 大愛😍😍好大個 所以雪糕其實應該不大球d啦 咁小氣!------------------------------2. #檸檬柚子 配 #藍莓#士多啤梨#朱古力粒#窩夫筒 🍦媽媽的奇怪選擇😂😂👉#檸檬柚子 :好清新哦🙈對於媽媽黎講 中意吾太甜和留既味道👉#藍莓 :個人覺得有點似藥水😂😂👉#窩夫筒 媽媽的比較脆😢😢不過已經好過我係#沙田 食個2次 淋既😡😡😡👉👉媽媽覺得好大杯 其實又真係幾大既 個筒👈👈💕 佢

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈根達斯 阿媽媽 開心到叫媽媽😂😂
其實因為我同媽媽#一人一杯 一齊食

我的選擇🙈

媽媽的奇怪選擇😂😂

👉#藍莓 :個人覺得有點似藥水😂😂
👉👉媽媽覺得好大杯 其實又真係幾大既 個筒👈👈💕 佢食左一半 我幫佢食埋😍😍yo
2015-09-10
10 分鐘 (堂食)