2015-09-05
.............Ganga's 印度 自助餐 $148👍👍👍👍 (5分滿分).............其實呢 我都幾中意印度菜👳我好中意濃味同香料既野😊😀👉👉148黎講 吾算貴 價錢公道😛👉👉因價就貨 所以選擇原來不多🙈但我應該是okay的😀反正有我最愛的咖哩🍛👉👉地點:不能話近不能話遠😂因為我吾太識中環路 雖然去過無數次蘭貴坊 附近食飯😏😏但依然吾識路😤😂😂加上勁大雨 加上佢係地庫 有點難😜共有3種咖哩1種飯1種濕飯2種小食2種醬汁2個沙律選擇👉雖然咁講好似好多 但份量吾多 而且算小 👉#沙律 :吾知乜乜撈黄豆 無乜味道 加落飯到比較好👉#沙律 :未熟既洋蔥加青椒 可以加醬食 😂依個吾得👉#青豆醬 :幾難食 不過一人世物一世 乜都要試下😛👉#奶酪醬 :比較好 酸酸地 但若果佢變左 我地都吾知🙈👉#炸薯仔 👍👍👍👍:但我吾sure係乜🙈但我覺得幾好食 我最愛炸物 可惜不熱😡食左8舊😦本身滿心歡喜有春卷 點知無👉#辣雞腿 👍:真係辣到媽媽咁😱😱但我食得落🙈朋友話好辣食吾到😂但我食到8舊 因為細細隻 不過d肉好鞋👉#薄餅👍👍👍👍 :我最愛的印度薄餅好好食! 有二種 蔥油個種比原味
.............
其實呢 我都幾中意印度菜👳我好中意濃味同香料既野😊😀
👉👉148黎講 吾算貴 價錢公道😛
😜共有3種咖哩1種飯1種濕飯2種小食2種醬汁2個沙律選擇
👉#沙律 :未熟既洋蔥加青椒 可以加醬食 😂依個吾得
👉#青豆醬 :幾難食 不過一人世物一世 乜都要試下😛
👉#奶酪醬 :比較好 酸酸地 但若果佢變左 我地都吾知🙈
👉#薄餅👍👍👍👍 :我最愛的印度薄餅好好食! 有二種 蔥油個種比原味正😛吾點咖哩都食得 但會有點不滿足
👉#咖哩雞 👍👍: 咖哩味其實3種都差吾多 都係d香料勁到無有人既咖哩 不過不辣😏雞好多嫁 但有d好鞋 睇你好無彩
👉#咖哩牛👍👍👍👍👍 :🐂推介💕好好食 我指牛 因為佢用牛腩好鬼淋 我吞左15舊😂仲舊舊都大大舊
👉#咖哩雜菜 👍: 🍃此款其實吾多咖哩 菜有#雙色#西蘭花 我至愛😍😙仲有椰菜等等
👉#咖哩飯 👍👍:🍛有點像湖仔同意大利飯既咖哩飯 不太辣 甜甜地
👉#香料飯 :🍚好明顯用黎撈飯既 朋友吾中意 但依間已經香料味吾勁 我食#印尼 餐廳 #元朗#蓬萊咖哩屋 個d更難頂😂
👉👳印度服務員可能有自己的風格 服務認真麻麻地😂😂😂叫佢比水 又啤一啤你咁 我話我book左台 佢大大聲叫我stand here wait 👤👤👤