2022-07-24
次次同啲朋友講起想食雞煲,我第一時間都會諗起18樓雞煲,一嚟個名易記😂😂 二來佢真係幾方便,旺角同荃灣對於我哋來講都好就腳~~ 對於食肉獸來講我比較鍾意任食嘅雞煲,多過逐碟嗌🥹 因為如果其他朋友唔食,又好難一個人再叫一碟牛肉🤣荃灣大鴻輝多嘢食就出晒名,記得朋友第一次帶我去呢間,18樓雞煲真係喺18樓😂😂 好搞笑所以印象好深刻😆 之後每次想食雞煲都會諗起佢了😛 今次平日放工就去食,唔使等位,直入好爽😎 (6:30pm 大家應該未食飯😂) 我哋坐低2分鐘個雞煲就嚟咗😛🐥 我哋叫咗最細嘅微辣~ 對於唔係好食得辣 但係又鍾意惹味嘅我啱啱好👍🏻 而且18樓個汁真係好好味啊!!!!食完雞,枱面有壺清湯俾你加落去準備打邊爐🍲 一坐低嗰時店員俾咗個QR Code,食物係電話落單,好方便快捷!提交完吾洗五分鐘就到哂😂😂 超快!同埋我哋鍾意佢每次份量吾會太多,有時想試少少一樣野,1、2粒都可以就咁落單,吾怕浪費👍🏻特別推介:去18樓必飲冬瓜茶同食乳酪雪糕🍦 高質😍👍🏻
特別推介:去18樓必飲冬瓜茶同食乳酪雪糕🍦 高質😍👍🏻