2017-07-20
今日同朋友2人諗住去食放題happy 下🤗 朋友係網上見到呢間都幾多好評。於是就簡呢間一黎就去拎我地最中意飲既忌廉溝鮮奶。壽司都係一件一件咁點。點左粟米壽司、香芒吉列蝦。粟米好甜,呢個係我哋嘅飛佛,食咗第一舊之後就不停encore,而且佢啲Wasabi好正,😋😋好攻鼻識咁多嘢最鍾意就係食呢只燒蝦:蝦燒得好入味、而且又吾會梅、啲肉好結實😋😋不停encore👍🏿👍🏿呢個係燒一口牛柳粒:就咁睇表面都好多汁,食落去又唔會好硬。👍🏿👍🏿呢個有蝦天婦羅、番薯天婦羅、同茄子天婦羅,咁多個之中番薯天婦羅最好食,又甜。又夠味。終點左三文魚壽司、蟹柳壽司、花之戀,火焰三文魚腩壽司。啲三文魚又夠凍,又唔可以腥。蟹柳又冇雪藏味。 係咁食呢啲壽司,乜都抵返晒。燒雞翼:啲皮好趣,而且醃製又夠味,加上呢間自製嘅甜酸醬簡直係一流,呢個係必試。蜜汁燒墨魚丸同豆卜:豆卜反而唔係好鹹,可能係我本人比較重口味。但係墨魚丸啲汁好甜又好食😚😚其實當晚食飯嗰時見到隔離枱食龍蝦海鮮嗰啲,先知道佢哋食緊下面個Menu嘅海鮮袋。見佢哋食到舔舔脷,搞到我都心郁郁,但奈何食得太飽,所以唯有下次再嚟食啦。
一黎就去拎我地最中意飲既忌廉溝鮮奶。