2018-10-21
今日就去咗pizza express食佢嘅二人晚餐☺️☺️星期六晚上未夠七點,Apm大部分餐廳都已經要等位,見到pizza express未係好多人,就即刻入去食🍕叫咗個二人餐,二人餐有一個前菜,一個沙律同埋一個Pizza或者意粉,同兩杯嘢飲。我哋睇返餐牌邊啲野最貴就叫左嗰啲😂因為個餐係咪都係一樣價錢👍前菜係肉丸麵包球,個肉丸個味有啲似平時肉醬意粉嗰啲番茄肉碎嘅感覺之後就叫左一個雞肉沙律,佢份量都幾多,個沙律汁都幾好味,而且菜都新鮮🥗主菜就叫咗Pizza,黎到無理由唔叫Pizza啦🍕🍕係辣肉腸配墨西哥辣椒嘅Pizza👍個Pizza好香好好味,Pizza express 嘅pizza 一向都好薄好脆,仲有平時喺香港好少食到嘅墨西哥辣椒🌶️鍾意食香口野同埋辣嘅朋友一定鍾意食飲品就叫咗兩個可樂,佢有冰杯同埋檸檬,好貼心👍
飲品就叫咗兩個可樂,佢有冰杯同埋檸檬,好貼心👍