(非會員)
2008-02-16 6 瀏覽
或說情人節個晚冇特定地方想試, 女友路過話想試下, 我上年暑假試過一次, 感覺一般啦, 不過女人話事就留位。首先我地問左收費係點啦, 佢話而家要9點先比到我地, 任食$68位。咁我都預$150一個人先得, d茶芥, 豉油個d立立雜雜野。咁重有成個鐘有多, 周圍行睇下有冇邊d更好, 最後太多人, 去返呢去。到入座前再三問個哥哥仔, 佢都話$68任食。上到去上層, 個經理行埋黎, 問係咪用DBS信用卡收費, 我話唔係。佢就拿拿聲收起任食個張單, 再搵d"特價"單出黎, 話冇DBS就只可以散叫, 我咪問佢, 下面個個人冇咁講過woo跟住佢話呢個優惠係只for DBS, 跟住話用恆生信用卡都有9折, 不過呢....特別左既野就冇得再折, 咁我女友問, 係咪即係得個湯底有9折, 佢冇答我地。咁再講落去都冇意思啦, 我話唔通唔食咩, 叫佢開茶, 落湯底。最後叫左水晶叉燒包, 餃子, 小籠包, 芝士牛丸, 芝士腸, 大碟肥牛, 蕃茄薯仔湯底, $20/3枝啤酒... 咁就$352首先, 入到去濕淋淋既感覺, 已經唔多鍾意, 再加埋咁取巧既報價, 同埋唔係真係特別好食既配料, 我唔打算會再去。第一次食
第一次食以為咁岩個日咁差姐, 點知第二次都係不愉快..早知要咁樣碟碟比, 去食小肥羊條氣都順d....
有骨氣火煱專門店