背景今次係參與, pps 同openrice 攪嘅團購, 於星期五11時或下午3時, 每人只限買一份, 感到搶購時, 網頁運作良好, 暢順講番呢個晚餐原價, hkd 39, 但係以團購價, 只需要hkd 2, 仲要以郵件送嚟我屋企, 真係唔駛錢咁供應餐廳由於唔係全部分店都有提供, 好彩我遇到好心店員, 指示邊間有得食, 原先去咗近金鐘, 之後要行番灣仔道分店此咖喱飯, 份量夠大, 飯有一大碗, 淋上香港人最熟悉嘅日式咖喱汁, 旁邊再放兩隻新鮮熱辣嘅吉列炸蝦, 炸蝦好新鮮, 有濃郁嘅鮮蝦味, 真係抽下水要講句, 蝦有蝦味!!!另外, 團體包埋一杯大可樂, 如果可以轉為熱茶, 會令我對此次惠顧加多10分
咖喱吉列蝦飯
背景

講番呢個晚餐

供應餐廳

2013-08-24
2 分鐘 (堂食)
用餐優惠
團購