新年流流去完黃大仙,都系翻旺角多好食嘅😋呢個天氣打個煲都不知幾爽🤤2.5小時可以慢慢嘆,簡直舒舒服服唔使趕😌🐔雞煲雞件嫩滑,唔使局限於一種味道,四川麻辣/泰式酸辣/韓式芝士/原味任君選擇,唔知道食乜嘢?唔使驚,可以全部試完😋 每次加煲份量都俾超足,可以嘗試叫俾少d,不過上嚟也系超多🤣🌶️四川麻辣:唔會太辣,食完就嘴feel到麻麻咁,根本唔驚💪🏻🍋泰式酸辣:感覺同麻辣差唔多,味道就小許差別,不過食完之後個嘴感覺d辣勁d🤣好奇嘅話可以試試,如果唔係就任選其一啦🤣🧀韓式芝士:超多芝士放喺上面,加熱後件件拉絲,超級正!🥘原味:留待各位嚟試試啦,我仲要留肚打邊爐啦😝🥘火鍋食完雞煲之後就輪到打邊爐,會直接換個新煲👍🏻唔勁串味,肉骨茶嘅湯底確實少見,真係香🤤🦞海鮮拼盤包括有越南大虎蝦、澳洲大龍蝦、蘇格蘭聖子、蘇格蘭大元貝、台山奄仔蟹、新鮮鮑魚都系按人頭一式兩份,鮑魚上嚟仲試郁🤣非常新鮮,蟹鉗都有敲一下,龍蝦都開好晒👍🏻⚠️如果缺貨會有d變動完全唔使心急剔餐牌,品嘗完海鮮拼盤之後再加都得~每次可以叫8款,就算半份量都好多,建議食完再叫,咪嘥食物哦!🫖燉湯呢啖湯好飲!用壺上仲加熱著,喝完打開仲可以睇到配料,

🐔雞煲

🧀韓式芝士:超多芝士放喺上面,加熱後件件拉絲,超級正!

🥘原味:留待各位嚟試試啦,我仲要留肚打邊爐啦😝

🥘火鍋

🦞海鮮拼盤
⚠️如果缺貨會有d變動

🫖燉湯
呢啖湯好飲!用壺上仲加熱著,喝完打開仲可以睇到配料,冬天一啖幾滋補👍🏻可惜每日限量,每台一壺😋

全程服務態度都好好,好貼心,用料都唔差又大份👍🏻因為我食咗三款雞煲,每次換鑊見到骨碟有骨都會主動清理,就算台旁邊已經準備好人客嘅垃圾桶,就衝呢個積極性,我都俾滿分!💯

店家話遲下會搬新店,記得咪去錯哦🤣新開我一定會繼續去捧場🥰