2024-08-22
熊本牛鍋📍尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖⭐️皇牌和牛套餐 $268依家呢個王牌和牛套餐同埋澳洲和牛套餐都有快閃優惠,2人同行1人半價,除返開二百蚊左右就可以食到咁多嘢都幾抵!🤣星期日至四 110cm或以下小童免費,啱晒一家大細去食 😂首先會有一輪雞煲,其實都幾大份同埋色水幾靚,仲有鳳爪fans嘅朋友仔表示滿意😂 因為佢係和風雞煲,所以同平時嘅麻辣雞煲唔同,啱晒唔食得辣嘅朋友仔🤣只要like, share, comment就有免費蒸海鮮送,食完雞煲之後佢會將啲海鮮擺喺個蒸籠度再擺喺個邊爐上面,等8️⃣分鐘就有得食!佢裏面有鮑魚、帶子、生蠔、扇貝、蝦🦐個鮑魚同帶子都好爽口,完全冇Overcooked✨跟住就到肉類,個人排名牛小排>牛肩>豚肉好有牛味,同埋個肥瘦到啱啱好,唔會好肥膩!其他嘢食嚟講,覺得個魷魚勁大隻同好爽口,仲有黃喉都勁爽口🤣 仲有好多嘢揀,包括蟹柳、鴨血、芋絲、墨魚滑、同埋唔同丸。同埋佢有好多款面底可以揀,除咗普通公仔麵仲有鹼水麵,pack好細細包好方便✨甜品方面,除咗有自助嘅雪糕,仲有啫喱杯、木糠布丁、藍莓奶凍、豆腐花、牛奶燉蛋等等。所有套餐冇限時,所以
📍尖沙咀山林道21號永勝商業中心2樓A號舖
⭐️皇牌和牛套餐 $268
星期日至四 110cm或以下小童免費,啱晒一家大細去食 😂
佢裏面有鮑魚、帶子、生蠔、扇貝、蝦🦐
個鮑魚同帶子都好爽口,完全冇Overcooked✨
跟住就到肉類,個人排名牛小排>牛肩>豚肉
甜品方面,除咗有自助嘅雪糕,仲有啫喱杯、木糠布丁、藍莓奶凍、豆腐花、牛奶燉蛋等等。所有套餐冇限時,所以嗰日都坐咗好耐,每樣甜品都試咗啲先走😂
環境就唔算好大,不過尖沙咀區呢個價錢覺得都合理