2006-12-28
(我是去元朗分店)朋友今日生日,本來佢想去neway唱k,不過我嫌太貴(200上落),我地有4人,諗住3人請佢1人嘛咁咪會好溶?!有d唔甘心就問下green box,點知可以110埋單啊!(已經計埋請佢)準時6點半去到,入到去之後生日朋友負責唱,而我和朋友就出去拎野食(肚餓~)。食物款式真係好少,得8款度;不過飲品款就多到不得了!!有花茶(自己沖)﹑凍飲﹑熱飲機﹑沙冰!是任飲真係唔錯!(唔使限住得2杯)食物味道都唔錯(炒粉麵﹑炆茄子﹑...),不過refill速度很慢,食完頭一批竟然要等成半個鐘先再有第二批0野食!><;雖然朋友唔多like呢樹(佢想食蛋糕呢度buffet冇),不過真係冇辦法喇,鬼叫我仲未出糧冇錢咩=_=;