2017-05-04
出左少少BONUS,請爸媽來吃個痛快,選擇了全包任食邊爐,侍應就送來一碟燒鵝,啖啖肉,唔會好肥,好耐無食真正燒鵝,幾好味的!******************************之後再來一碟送既安格斯肥牛,睇落幾得,唔太厚,淥熟之後食落唔會好UN。******************************我地揀左太公魚頭湯底,有好大陣既中藥材味,第一次食藥材湯底唔太習慣,愈煲愈濃,媽媽幫忙夾起藥材,魚頭就爸爸至愛,不過滾多兩滾就散曬。送既三人份量海鮮盤,全部都係三大隻,大蜆,蟶子王,蝦都新鮮,蝦好爽,呢碟野都幾滿意,除了生蠔可能浸得太耐水係無味的。******************************開始點野食,父親大人讚魚皮,話大大塊而唔係碎既係靚野,不過...........超咸,浸湯都好咸否則可再encore 架..響鈴係正常野,無COMMENT.******************************海鮮盤既蝦新鮮又爽甜,所以要再叫,不過每次得三隻,寫左幾次單囉.........花膠就一般。******************************牛得一種揀
選擇了全包任食邊爐,侍應就送來一碟燒鵝,
啖啖肉,唔會好肥,好耐無食真正燒鵝,幾好味的!
愈煲愈濃,媽媽幫忙夾起藥材,
魚頭就爸爸至愛,不過滾多兩滾就散曬。
送既三人份量海鮮盤,全部都係三大隻,
開始點野食,
響鈴係正常野,無COMMENT.
花膠就一般。
牛得一種揀,好似係叫做牛肩肉,其實就係瘦既肥牛??
岩我地唔可以食咁肥啦
出奇地豪爽既帶子,好細粒,淥好耐都唔會UN曬。
廚師腸,好咸................點解既呢? 唔同牌子?
另外無影相既鮮滑牛,係好滑好厚好大塊,爸爸讚好吃的。
現實是殘酷的,幾好食都要講價錢,
入座前無睇清楚,原來唔係$248全包,
首先假期加$10(接受的)、醬汁$13(每位計! 一入座就放上枱,咁就中伏)、桌上小食$12(每枱都一早放左一碟,吹到唔凍唔熱,硬食囉)
最後三位埋單$908,食物唔差,但無心理準備之下既全包價就.......有點貴。