2017-12-29 756 瀏覽
第一日返工果日,有位同事話想帶我去食哩間,傳聞好好食既雲吞麵,無奈當日人太多(佢表示平時都無乜人哈哈),我地先轉戰其他食肆。而家位同事都離開左,無人再同我食哩間麵檔,難得見到無乜人,就去完一完夢。唔知點解,明明出名雲吞麵,但我望多兩望,都係揀左牛腩麵.柱候牛腩麵 $36老實講,哩個份量要36蚊我覺得有啲唔抵食...少到一個點......基本上五分鐘都唔駛就可以搞掂,而且我諗我男朋友要叫四碗先叫做有野落肚既感覺吧🙄不過講真,個牛腩真係好好食,仲有牛筋,一啲都唔攝牙,幾易咬斷,味道又濃,唔錯個湯都唔錯,雖然量唔多,飲兩啖就無了,唔怪得佢有標價話加湯幾多錢啦....不過我諗我都唔會下次黎試下個雲吞麵了,我唔想食完個麵比未食前更加肚餓,但又唔知食咩好😔無理由去第二間餐廳食lunch架嘛🤷🏼‍♀️

唔知點解,明明出名雲吞麵,但我望多兩望,都係揀左牛腩麵

柱候牛腩麵 $36
2017-12-27