2018-10-29 141 瀏覽
今日經過西灣河,又正值食飯時間,甘啱我又肚餓,就諗起好耐好耐都冇食過嘅蛋包飯,之前暑假佢放左好耐架,搞到我好耐都冇得食,一場嚟到就睇吓有冇得食啦因為其實係星期日,我都驚佢唔開門,不過好彩去到嘅時候見到佢有開門,今晚門口仲有個位可以泊車喎,正啦!我好少喺其他地方食蛋包飯,食過嘅都覺得唔係特別好食,有時覺得啲蛋太乾,但係呢一度嘅咖喱蛋包飯,係我食完再食食完再食食完再食都覺得好好食,除咗啲蛋唔會太過乾身之外,佢連個飯本身都好好食,有一啲雞樓係入面,雖然我唔知道佢個飯係點炒,但係真係好好食除此之外佢應價錢都係一個好吸引嘅地方,如果你吳家芝士淨係食咖喱蛋包飯,價錢都只不過係$38 ,冷熱飲品仲要同價,呢個價錢可以食到個飯,而家香港仲喺邊度搵呀