2019-01-20
#dinewifvivianfds 今次帶大家同埋網上平台的朋友仔 一齊去試食依個尖沙咀的大一海鮮料理呀😛👅😋作為一個貨真價實的港女 最吸引的就緊係最大碟的極上魚生拼盤啦🤤 整體都新鮮唔錯 拖羅肥美油香😋 但太多人啦試唔曬所有刺身😢 貪吃的吃貨覺得可惜😭😭 不過唔緊要啦有機會再試過啦~到主菜邊爐 未開始落野果陣 老闆起勢咁推介我地試試個雞翅湯底 哇一飲果然有驚喜 話就話湯底 但口感濃郁 飲得出好足料 個翅仲好軟好滑🤭雖然我覺得食翅好有罪惡感 但係佢唔煮都煮左囉 唔食曬佢仲浪費🤤唔理啦食啦食啦🤣🤣 火鍋配料方面整體平平 不過個平地新鮮手切肥牛幾香 值得一讚 期待下次再同大家以試食專員身分 周圍食食食😝😝😝✌🏻#zolar #zolarShare #zolarfoodie #zolarx大一海鮮火鍋料理 #大一海鮮火鍋料理 #DAIICHIHOTPOT #金湯腿翅鍋 #大一花甲皇蟹鍋 #極上魚生拼盤 #黑松露帶子餃子女