2019-01-18
今次帶大家 食性價比極高的胡椒蝦><!!!!! 真係好惹味呀😋😋😋 到依加仲回味緊果道菜🤤真心值得推介~住港島區的我今晚特登山長水遠去到屯門除左搵朋友 另一個個目標就係依間別府集團新開的 惹味馬拉😋佢係屯門市廣場二期一樓30-31號舖 位置其實有少少難搵 因為佢個位喺商場入面係個凹咗入去嘅位 所以依到俾個溫馨小提示大家啦 如果見到零食物語 行埋去你就會見到左手邊的依間惹味馬搵嫁啦~~整體尼講 食物質素都唔錯 我最鍾意中間果個胡椒蝦同埋好玩又好味的紙巾飛餅😆😆😆 胡椒蝦我見佢係廚師推薦 同埋最重要係蝦依種海鮮尼講的菜色一般都要過百 但佢只係$82 所以我就叫左尼試下 真係無叫錯 好惹味呀佢的調味真係無得輸 我一個人可以自己食曬一碟😙哈哈另外紙巾飛餅就係最右邊 好有趣形狀好似個大糉咁的脆薄餅 下面配埋美祿粉同煉奶當甜品食 依種食法好新奇有趣 我都係第一次食 仲好好味越食越想食xd 大家一齊伸手一塊一塊咁整碎飛餅場面好溫馨👅仲有好多好想試但未試的菜色 唯有下次有機會再入屯門的時候再試啦~~~