餐廳: 嘉豪酒家
資訊:

2019-04-25 730 瀏覽
星期六又係同屋企人探索九龍灣新酒樓飲早茶既時間喇!11:15去到(唔係早茶😂)個姐姐即刻提我地早茶優惠就黎過,要就快啲叫,所以拿拿林叫左,真心抵,比較返午市同樣食物,可以差成倍😂咸水角好味呀!唔油嫁,炸得好乾身。燕麥糕都好好食,又飽肚,口感煙煙韌韌甜甜地,唔係間間茶樓都有。菜苗餃果皮厚薄適中,包得晒啲餡了,又唔會爛。小籠包雖然個樣冇正宗小籠包咁靚,但係入面好多汁,熱辣辣,正。燒腩仔係必食,雖然冇早茶優惠,係散叫嘅,但係睇張相就知佢肥瘦適中👅❤️添多餅好特別,又係唔係間間都有,入面包住砂糖同椰絲,係一個好好嘅甜品。反而呢個釀茄子就麻麻地,啲肉好似唔係咁新鮮,茄子有好多油,唔太入味。好彩除咗呢個茄子,其他全部野都超好食。

咸水角好味呀!唔油嫁,炸得好乾身。

健康燕麥糕

菜苗餃果皮厚薄適中,包得晒啲餡了,又唔會爛。

脆皮燒腩仔

椰香甜薄撐