2019-07-02 364 瀏覽
又到糧尾,即係冇錢洗嘅時候,每一筆洗費都要慳,梗係要搵下有啲乜嘢平嘅嘢食來做午餐。😏🙌🏻其實我幾鍾意食吉野家嘅午餐,相比起其他餐廳來講,有平嘅選擇,而且又可以儲分,之後用嚟換其他嘢食,就可以加餸🙌🏻🙌🏻今次我就唔食野菜雞扒飯而係食肉燥糖心蛋飯。首先就同一般嘅吉野家飯一樣,會將啲餸菜同飯分開擺,咁就唔會啲汁比啲飯索晒,然後啲飯就稔晒啦,保持到佢嘅新鮮度🙌🏻😛流心蛋夠哂流心吖,一整開啲蛋黃就流晒出嚟😛撈飯一流🥰而且我覺得蛋黃,肉碎同埋飯係一個無敵嘅配搭,我對佢完全冇抵抗力,就好似窩蛋免治牛飯一樣,只要由呢三種材料配搭而成,都係冇得彈啊😍😍肉燥飯嘅肉碎夠晒細粒所以滷得都幾入味,連鎖餐廳算係咁😎最後總結,呢個價錢,呢個質素,仲有咩好要求?繼續食!繼續食!😁🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

今次我就唔食野菜雞扒飯而係食肉燥糖心蛋飯。

肉燥飯嘅肉碎夠晒細粒所以滷得都幾入味,連鎖餐廳算係咁😎

外賣自取