2020-01-15
間cafe位於金雞廣場好方便,係搭lift比較耐,要上到23樓,要一段時間,不過樓上鋪租平D,變相我地都可以用相宜D的價錢黎食野啦。Station 3 成日都出現係我openrice account 的推介畫面,可能因為佢有5折,就好易跌入我搜索範圍啦。而5折係真係好抵,我地食到好飽都係每人$100埋單,坐左2個幾鐘,玩左一鋪完整的大富翁,都幾寫意! 而呢度野食都係水平至水平之上的水準,擺盤都幾靚,可以打卡擺IG晚餐+$38就有埋沙律同甜品沙律沙律係普通沙律生菜等加胡麻醬,都算新鮮,配胡麻醬基本上個個都會食啦~飲品呢杯沙冰超級大杯,好划算,荔枝同波蘿溝埋原來都幾好飲,呢杯清新! 推薦!呢杯唔係好得,D士多啤梨醬好假,好甜,同朱古力唔太夾,比較失望。主菜忌廉汁香濃順滑唔膩,煙三文魚都好彈牙肉質緊實,不會太咸,唔錯。意大利飯比較黏稠,飯質過稔,不過都算香口同啖嗎滑膩,帶子冇雪味,有認真調味,不差。小食拼盤鍾意食炸野必點,一來價錢平,二來有齊4種食物,可以邊食邊打牙骹,炸得都好脆好香,推介呀!甜品呢度甜品就差少少,蛋糕唔鬆軟,咬落係硬既,藍莓味道酸,朱古力則較苦,可以改善一下。board g
晚餐+$38就有埋沙律同甜品
沙律
飲品
主菜
小食拼盤
甜品
board game
唔算好多game,但基本野都齊,我地玩左2個幾鐘,好開心!
以旺角價錢黎講,cafe人均$100好抵,食得好滿足,交通又方便,推介!
不過7點打後好多人,建議提早少少到~
菜單