2020-05-04
Little Fusio頭盔:嗰日胃口唔太好😅 之前食過幾中意。不過今次小失望🤏餐湯:一紅一白。羅宋湯深紅色到似黑色,鹹味似乎遮蓋晒其他嘢,忌廉湯就似係白汁龍利柳果種嘅忌廉味😅 又偏稀。兩碗湯都係飲到一半就飲唔到落去。酥皮鵝肝牛柳黑椒汁(鵝肝加大)牛柳煎到幾好食~即使咁厚(2-3cm🤔),但係裏面都能夠熟透,而且有一定嘅肉汁👍🏻 鵝肝亦都有正常發揮。酥皮雖然係一早整定哂,但都好脆~分量大到呢、其實應該一個人係食唔晒😂 薯菜:一定唔係即叫即炸嘅,食落去唔脆,而且裏面接近室溫了。黑椒汁羊🐑架:味道、肉質都好食😋 不過有少少酥味,未必人人中意。下次食建議黑椒汁另上或走汁,應該食羊架本身嘅肉味🧐黑松露意粉:太結垃垃,當黑椒汁與松露醬混合,味道就唔太夾。不過我FD接受到🤷🏻♂️😂 我覺得太濃稠、漿住個口。甜品:牛奶布甸。忌廉和牛奶都幾平衡,唔會太甜👍🏻 幾中意
酥皮鵝肝牛柳黑椒汁(鵝肝加大)
分量大到呢、其實應該一個人係食唔晒😂
薯菜:一定唔係即叫即炸嘅,食落去唔脆,而且裏面接近室溫了。
甜品:牛奶布甸。忌廉和牛奶都幾平衡,唔會太甜👍🏻 幾中意