2021-04-20 986 瀏覽
投訴投訴😓😓唔會再去難得同朋友去聚會食飯,我哋叫咗一個雙拼無骨嘅雞,其中一個係初雪炸雞,另外一個係香辣嘅炸雞。食過嘅人都知道初雪炸雞係有薯片,個重點已經唔係啲薯片。而係我哋身為客人,我唔想整污糟隻手,所以我想要對手套only😂每一次去食呢間餐廳,去晒香港所有分店,旺角呢間都曾經嚟過幾次,都係第一次聽到話唔可以比手套😂不如你話俾我聽我食薯片點樣用支叉食薯片????個重點係,我哋好有禮貌咁問其中一個女侍應,唔好意思想問吓有冇手套。佢就答我哋唔可以,我哋問點解,佢話因為你嗰件係無骨🙂🙂然後我哋都已經好好咁講但係我哋其他分店食開都係可以要手套,然後條女竟然啤住我哋,之後就走咗😂😂🙂🙂🙂🙂🙂🙂轉個頭我哋嬲嬲地問第二個男仔,個男仔即刻好好態度話拎比我地🙂🙂我想講我想要對手套姐,使唔使咁冇禮貌?而家我得罪你?同你講但係我哋第二間食過都有手套,可唔可以俾對我哋。使唔使啤住我哋🙂?韓國嘢食炸雞不嬲都有手套㗎啦,依家要你一對手套姐,使唔使咁串😆?本身好鍾意食呢間雞,而家真係唔想再食😀

投訴投訴😓😓唔會再去

我想講我想要對手套姐,使唔使咁冇禮貌?

本身好鍾意食呢間雞,而家真係唔想再食😀
2021-04-20