2021-09-15 35 瀏覽
一間簡單文青氣質既CAFE 真係好岩放工後黎CHILL, 岩晒D 夜晚習慣健康輕食既美女們,咁岩呢次我帶既朋友既晚餐QUOTA 只能容納到SALAD 同小食, 所以一齊點左既AVOCADO SALAD 加埋PARMA HAM 同松露薯條都幾足夠SALAD 中既PARMA HAM 唔太咸唔太油, 所以都幾滿意. 而松露醬點薯條, 個松露醬好夠濃厚, 加埋薯條都夠香脆,整晚同朋友傾計, CHILLAX 既一個晚餐真係夠盡興.飲品: 朋友既熱情果SODA- 佢飲到尾既味道都好夠CONSISTENT, 而我飲既OREO MILK SHAKE 啖啖都有些少餅碎, 而有擺入口即溶既口感真係好正! 希望好快可以再帶朋友黎ENCORE!
整晚同朋友傾計, CHILLAX 既一個晚餐真係夠盡興.
  • OREOMILKSHAKE