2021-11-22 44 瀏覽
🥇大大份dinner set 🥰.近排都真係多左入元朗覓食🤩朋友仔介紹呢度既dinner set 二百中就有😆質素又唔錯,咁我地就試一試佢啦!叫左兩個set:一隻燒春雞大大隻😍唔係平時個啲營養不良嘅size 🤣成隻雞都juicy 連雞胸都唔鞋😋另一個份,叫左沙白大蝦意粉,有十幾隻沙白4隻大蝦,份量十足😝落左超多香料,辣辣地好惹味😋但有幾隻沙白有啲沙🙈有啲美中不足🤣.除左主菜,其他野食都唔錯:大推💕好少地方有既清甜紅菜頭忌廉湯😍感覺健康😁清新開胃既牛油果🥑芒果🥭吞拿魚他他,外脆內軟既熱辣竹炭包😋 同埋焦糖香蕉撻甜品加一杯自選咖啡/茶☕️ 以呢個價錢食到咁飽,出面真係食唔到😝一路食仲可以望住坐出面既狗狗🐶好滿足❤️.#fatfat4ever_元朗 #平嘆美食 #Cafe52 #fatfat4ever
🥇大大份dinner set 🥰