2023-06-01
見到門口無乜人,以為唔洗等位,原來呢度係可以留低電話等餐廳打黎,唔洗企門口呆等唔洗企定定等實在太好,就趁等位時間去禮品中心換禮物,換完返去餐廳途中就收到餐廳通知話有位喇開頭以為得咁少位,但原來仲有上層抹茶咖啡~朋友叫嘅青青青瓜咖啡~見到menu上推介,叫黎試下可能自己衰叫左少甜,feel唔到清新感覺,只覺得青bb,如果叫正常甜可能會好啲蟹肉明太子流心西班牙蛋餅~其實就係一堆圓圓嘅滑蛋,裡面有啲少少蟹肉、薯仔味道ok,但唔會係為左呢個蛋餅回頭😂刺身帶子三文魚子明太子貓耳朵~本身Menu上面係手捲粉,但落order嘅時候店員話冇晒手捲粉,而家轉咗貓耳朵明太子汁味道唔錯,不過叫嘅時候冇考慮到兩款食物兩個都係明太子,食食下先發覺自己叫錯咗野,食黎食都都係咁上下味道大部份貓耳朵個心仲有少少硬,係間唔中食到一兩粒煮得剛剛好,如果可以煮耐多少少咁就好喇雖然食物未算好突出,但如果同朋友想揾個位置坐低吹下水,呢度都唔錯,但可能有時間限制唔坐得太耐快樂嘅時間過得特別快。。。食完繼續吹水都無留意時間過左幾耐,店員拎單上黎話要埋單走人,我地唯有閃人喇
開頭以為得咁少位,但原來仲有上層
抹茶咖啡~朋友叫嘅
青青青瓜咖啡~見到menu上推介,叫黎試下
味道ok,但唔會係為左呢個蛋餅回頭😂