2024-08-23 260 瀏覽
小朋友派對🎉如果你哋嘅小朋友想搞生日party或gathering 呢度絕對係你嘅不二之選!🎈上個星期我同一班小朋友去咗🥳真係玩到唔捨得走呀!🍕😆 呢度有得食又有得玩,包保大小朋友都玩得超開心😜員工都非常有愛心💗,教整Pizza嘅導師哥哥👦真係Funny到不得了,仲會同小朋友有好多互動,笑聲不斷呀!😂🌟 **豐富美味的餐點菜單** 🍔🍟🍝CPK提供咗好多美味嘅餐點,從披薩到意大利麵,應有盡有!小朋友們都吃得津津有味,好滿足!😋🍕 **趣味披薩製作工作坊** 👩‍🍳👨‍🍳小朋友最鍾意嘅環節就係DIY披薩工作坊!佢哋可以親手製作自己嘅披薩,發揮無限創意🫶睇住天天同其他小朋友一齊揉麵團、放配料,真係好有趣!🎨🍕🎁 特製廚神圍裙和帽子🧢每個小朋友都獲得咗CPK特製嘅廚神圍裙和帽子,穿上之後變成咗小小大廚,超可愛!這些小禮物令每個小朋友都好開心!😍
小朋友派對🎉

上個星期我同一班小朋友去咗🥳真係玩到唔捨得走呀!🍕😆

呢度有得食又有得玩,包保大小朋友都玩得超開心😜

🌟 **豐富美味的餐點菜單** 🍔🍟🍝

🍕 **趣味披薩製作工作坊** 👩‍🍳👨‍🍳