2021-11-21 938 瀏覽
中環最近進佔越來越多地道嘅美食,包括譚仔三哥,同呢一間18座狗仔粉鍾意食嘅朋友相信都對佢嘅超勁辣菜脯唔陌生,我最鍾意食嘅就係佢嘅魚肉翅然之後再加上四羹嘅超級辣嘅辣菜脯,真係食到流晒鼻水同埋眼淚魚蛋同燒賣我會選擇魚蛋,辣汁都好出色,有陣時上晝返工見到啲人咁鬼早就食狗仔粉真係覺得好厲害。中環開咗一間終於就唔使再落深水埗喇中環要比其他地方係貴少少啦,不過呢個係完全可以理解嘅,人之常情始終呢度都係蘭桂坊。但係好可惜外賣平台而家都仲未見到呢間舖頭出現,有陣時想食一碗嘢加少少小食,但係又唔想行落去,冇熊貓同埋袋鼠就真係有啲唔方便,呢一區嘅人有陣時可能寧願比多少少錢都唔想行落去,睇吓店主會唔會考慮吓?

• 魚肉翅,魚蛋