2021-12-07
雞煲好有四川風味,辣得好好食!食完雞再打邊爐,超爽~日式刺身打邊爐都可以食到新鮮刺身係bonus,一餐裡面就食到中式同日式,係開心嘅🥳 而且佢嘅刺身全部食落都好新鮮,完全無被其他打邊爐食材比下去😋姬松茸益菌鍋有好多火鍋湯底選擇,而我就選擇左聽落最健康嘅「姬松茸益菌鍋」😆 好養生嘅感覺,湯底幾好飲,唔鹹,有少少中式養生湯水嘅味道,好正,減輕我打邊爐嘅罪惡感😛海鮮盛盤除左青口,竟然有鮑魚、帶子、蚌片🤤 我同朋友都好鍾意食海蜇,點左5碟😂 依餐放題好似我想食咩都有得供應。多款肉類我地試哂美國SRS黑毛和牛、安格斯肩胛肥牛、西班牙黑豚肉,全部都好有肉香👍🏻 不過我同朋友都唔食羊肉,所以無點到,唔知係咪都一樣有水準呢~Movenpick 雪糕打完熱辣辣邊爐仲可以臨走前食凍冰冰嘅Movenpick雪糕,雖然只係可以每人點一杯,但係已經好飽、好滿足,而且其他雪條雪糕係任拎~
好有四川風味,辣得好好食!食完雞再打邊爐,超爽~
日式刺身
姬松茸益菌鍋