搵到一間超抵食又以哥基做主題嘅無限時火鍋店 , 每一個卡位牆身都有哥基相 ,連電磁爐面都印上哥基🐶 一早喺op預訂座位,前兩天會whatapp確認訂座以及選擇邊一款套餐。套餐有兩款價錢, 一個平一個貴 ,成人價分別$288 & $368我哋叫咗$288 已經好多嘢食!! 💫 餐前小食( 甜蕃薯條、炸大腸、 炸雞 、蟹籽沙律 、鮑汁雞腳)💫 刺身盛合💫 酸菜魚 💫 海鮮拼盤 💫牛肉拼盤 💫任食火鍋◇餐前小食 甜蕃薯條太好食忍唔住添加咗一次☺️ ◇刺身盛合 三文魚厚切 ,好新鮮 !◇海鮮拼盤同牛肉拼盤質素高,份量大方,cp高! 超多蠔! 另外和牛肩胛肉同牛頸脊都重牛味😍 雪花一口牛就算滾耐咗都一樣好食!◇如果唔揀酸菜魚可以揀任食雞煲,但係我哋留肚食火鍋就唔食雞煲喇, 不停聞到隔離枱雞煲味都好香!◇ 最後就係任食火鍋, 揀咗蕃茄薯仔湯底比較健康,用qr code點火鍋配料,而飲品同蔬菜盤就喺出面自助區,熱飲只有玄米茶,無甜品。我真係覺得好抵食,就算今日平日夜晚都坐滿人,地點好近牛頭角地鐵站,相信下次有火鍋聚會一定會同朋友推薦呢間!

我哋叫咗$288 已經好多嘢食!!
💫 刺身盛合
💫 酸菜魚
💫 海鮮拼盤
💫牛肉拼盤
💫任食火鍋

◇餐前小食 甜蕃薯條太好食忍唔住添加咗一次☺️
刺身盛合 三文魚厚切 ,好新鮮 !

2024-05-30