2010-01-01 98 瀏覽
放工黎食個下午茶, 好抵呀! $29 就有個飽,有野飲, 仲有包薯片送~雖然已經揀左個雞肉三文治, 但行埋去落order 自知除左塊雞肉同芝士, 仲要自己揀飽同料~先揀飽, 有4個款揀, 我地揀左個無芝士味既唔知咩飽嫁~有6吋長的~揀完飽, d 員工就會放埋芝士再拎去丁一丁先, 之後再揀料, 揀幾多都得~我地揀左蕃茄, 青瓜, 生菜,之後再揀汁, 選了sweet onion。揀好就會包得靚靚, 再俾隻杯自己去添可樂啦~平時係送cookies嫁, 但今日無晒就送薯片, 仲好~~呵呵!!總之$29有個咁大既包, d 料又足, 真係好抵呀!個到d waiter講英文嫁,雖然佢地好似玩玩下咁,唔似人地大間既咁好服務,同咁專業,但佢地好nice, 走個陣仲用中文同我地講新年快樂~好笑!
揀好就會包得靚靚, 再俾隻杯自己去添可樂啦~
總之$29有個咁大既包, d 料又足, 真係好抵呀!
2010-01-01