2007-01-05 23 瀏覽
12月3號已經打去book左swing chair,但見遲遲都未reply我既booking,所以12月26號再打多次confirm,點知佢話因為轉年,所以未落簿,但好彩都book到swing chair =)約7.30pm,但男朋友仲未放工,臨時臨急改8.30pm…去到無得坐swing chair住,要等客人走先,不過都係等左十分鐘就轉左過去swing chair啦,heeheee食物方面,唔錯,不過份量好似少左d,見食評有兩隻大蝦同十隻田螺,但我得一隻蝦同幾隻田螺(又或者係我睇錯),anyway,兩碟main course都好好食! 男朋友都十分欣賞=)服務好好,有eye contact,語言方面,有d講中文,有d講英文,good service!而張swing chair,好視乎當時搖唔搖,因為搖耐左真係會幾暈…haha價錢十分合理,兩個人加埋一,$350有找!ps. 因為隔離都有人生日,所以o係main course未黎就送左個mini cake比我地,不過咁樣都好…唔駛無左個驚喜=) 連我自己事先知道會熄燈唱生日歌,都嚇左一跳,哈哈

約7.30pm,但男朋友仲未放工,臨時臨急改8.30pm…

價錢十分合理,兩個人加埋一,$350有找!