2024-12-23
呢幾日香港天氣凍冰冰🧊今日放工正想去打邊爐,咁啱見到呢間餐廳有「和洋祭」,除咗邊爐放題之外,吉列炸蝦、焦糖芝士巴斯克蛋糕、咖啡拖肥雪糕呢啲全部都係任食👅即刻入去試吓先放題有6個Level可以選擇,我哋最後揀咗Level 4,包咗澳洲穀飼黑安格斯牛 + SRF 美國極黑牛放題 + 海鮮放題🐟 唔計+10%真係唔洗$300就可以食到,超抵啊🥳 如果想要鴛鴦湯底就要+$10,一人一個湯底就唔使爭啦食物方面雖然係放題,但係啲肉都唔會Hea你👍🏻我自己就鍾意澳洲穀飼黑安格斯牛多啲,牛肉油花分布均勻,同埋好有牛味🐮 海鮮方面有shabu shabu可以落嘅帆立貝、大蝦、鯛魚肉等等,每一樣都真係超多肉好大份,另外仲可以叫Sashimi或者刺身丼,仲有山椒蒜蓉烤生蠔超惹味!!🦪🌶️Desset方面我覺得啲雪糕都好好食,今次試到嘅係咖啡拖肥味☕️ 仲見到有人用棉花糖機整棉花糖,帶埋小朋友嚟佢一定會好開心🥰🍬-MENU▫️澳洲穀飼黑安格斯牛▫️SRF美國極黑牛▫️特選牛小排▫️Prime美國肩胛肉眼▫️牛骨髓▫️精選雞腿肉▫️特選豚肉▫️特選海鮮▫️新鮮日本帆立貝▫️挪威三文魚刺身▫️花膠▫️青口▫️大海蝦▫️墨魚滑▫️脆鯛魚片▫️爽脆水魷
MENU
▫️澳洲穀飼黑安格斯牛