2010-06-04 4524 瀏覽
係city聽完talk之前,見時間岩岩好係tea buffet, 2點幾到.就黎試下啦!$35呢個價係kln tong食最多都只係食到1個飯,但係呢到,食物款式雖然少,但$35 真係抵到飛起!春卷同咖哩角 都唔錯!不過就唔夠脆啦.格仔餅 自己整, 落左好多漿 都唔錯! 坐低之後仲開包table sugar 扮白糖落去.足哂街邊風味自助沙律 我無咩興趣所以無食到. 但雖然$35 buffet,佢都俾足1般buffet會有ga野你.gd!燒賣雞蛋 食最多.哈哈小小地食多都唔會太飽xd車仔面 先係自己整左個面, 再去加送! 豬紅豬皮雞wing ! 哈哈再加埋d 咖哩啤.似足車仔面 最鍾意佢個公雞碗! 好有feel!仲有d 牛角飽呀西餐包野飲又有奶茶lemon tea coffee! 真係唔錯啦! 不過奶茶就refill得慢d.甜品overall黎講都抵食啦!唔同的cake仔, blueberry,mango,strawberry! 仲有jelly 咁.我會再去食呀!!! $35 !!!!邊到揾呀!!!
係city聽完talk之前,
見時間岩岩好係tea buffet, 2點幾到.
就黎試下啦!

$35呢個價係kln tong食最多都只係食到1個飯,
但係呢到,食物款式雖然少,但$35 真係抵到飛起!

春卷同咖哩角 都唔錯!不過就唔夠脆啦.
燒賣雞蛋 食最多.哈哈小小地食多都唔會太飽xd
仲有d 牛角飽呀西餐包
仲有jelly 咁.

我會再去食呀!!! $35 !!!!邊到揾呀!!!