2020-03-06 570 瀏覽
見新廣告咁吸引,以前亦多次到訪食半自助餐,感覺都唔錯,所以再次光顧並抱有一定期望。首先上2人份量刺身,三文魚、吞拿魚、油甘魚肉質無光澤,無鮮味。再來一盆凍海鮮,除咗凍蝦合格,其他螺、青口、蜆、蟹腳完全無鮮味。再來泡菜沙律,可能唔啱口味,食剩大半。坐底足足一小時,才上主菜,點了牛柳及肉眼,肉眼尚算ok,牛柳非常淋,但肉味欠奉。食完再order,待應表示牛柳已沽清⋯⋯😨只是8點,全埸少於半數枱有客,就話已沽清?難道晚餐時段由下午已開始?再點西冷、T骨,西冷正常,T骨預咗多筋。食多1 round後掃興而歸。待應見我玩咗45分鐘手機,枱上仍無上菜,都無主動問餸菜到齊未,水杯渴光無主動加水,非常失望,不會有下次。
2020-03-06
60 分鐘 (堂食)