2020-11-07 112 瀏覽
«1021»葵廣新開良心pancake店🥞﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣出面賣九十幾過百蚊嘅梳乎厘pancake呢度$38就食到,仲可以揀自私食一件,食完過下口癮又可以繼續掃其他黃店!無論係出面食定自己整個陣都係一樣,雖然食個下可以一分鐘清晒,但其實製作過程係超!漫!長!等呀等呀等~每round賣晒就要等下一輪再整新嘅,而我呢個等咗十零分鐘就有得食,都算快手🤪▶格格脆芝士奶蓋梳乎厘pancake配朱古力雪糕 $38見到有芝士奶蓋味毫不猶豫狗衝!呢款口感比較實在,有野咬下,食到蛋香味,朱古力粉同格格脆都係鋪滿晒!中間夾住嘅芝士奶蓋cream加咗層鹹甜味,覺得可以再濃啲就好!👺黃先生食評:朱古力雪糕好正,夠凍,我全都要!(凍到我牙震佢清晒😂)自稱pancake之鬼對於pancake要求比較高,而且鍾意食空氣感多啲😗 不過$38真係抵食💛 自己整嘅時間心機都唔止呢個價啦,同埋我整唔到咁厚,失敗過幾次嬲嬲地都係出去食算😂其實仲有茶飲,但今次食太多甜野頂唔緊,留返下次再試,希望手足長做長有平安渡過難關!﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣9戟葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓2010號舖
«1021»
葵廣新開良心pancake店🥞
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣

▶格格脆芝士奶蓋梳乎厘pancake
配朱古力雪糕 $38

見到有芝士奶蓋味毫不猶豫狗衝!

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
9戟