2024-12-24
💜有營全日早餐🍴💰$128有選擇困難症而又想試好多嘢嘅朋友叫all day Breakfast就啱晒🤤🫶今次呢款亦都啱晒想食得健康又有營養嘅大家~當中包括炒蛋、半個牛油果🥑、半個大蕃茄、沙律菜、生果粒、烤牛油多士、乳酪杯😽🫶炒蛋食落嫩滑,蔬菜生果嘅配搭全部都好清新開胃,夾埋多士一齊mix & match咁食就會將口感昇華🤤另外,乳酪食落有益力多香味,酸味頗重🫡💜煙三文魚牛油果溏心蛋沙律🥑🐟🥚🥗🍴 💰$138三文魚配牛油果加蛋係一個永遠都唔會輸嘅配搭🤤首先喺沙律份量上都俾得頗多,加上和風柚子汁酸酸甜甜的味道👅令我哋更加開胃😼另外,溏心蛋係半熟型態程現,用嚟當做醬汁係更加jenggg🤤💜Latter伯爵茶芝士蛋糕🍰💰$62Meow小編本身好鍾意伯爵茶味嘅甜食飲品(*☻-☻*)所以對於呢款甜品都有好高嘅期望🤤🍰質感偏似 mousse ,伯爵茶味亦都好重🙂↕️所以小編對於依款cheesecake🍰相當滿意😽✌️💜Pistachio Strawberry Milk(聖誕節限定🎄)💰$62呢款聖誕節限定嘅飲品有驚喜! 本身一見到飲品係運用咗綠&白&粉色💚🤍🩷配搭就覺得勁有聖誕氣氛🎄點知佢唔單止打卡a
💜煙三文魚牛油果溏心蛋沙律🥑🐟🥚🥗🍴 💰$138
💜Latter伯爵茶芝士蛋糕🍰💰$62
呢款聖誕節限定嘅飲品有驚喜! 本身一見到飲品係運用咗綠&白&粉色💚🤍🩷配搭就覺得勁有聖誕氣氛🎄點知佢唔單止打卡able,飲落下層一開始係有勁濃郁嘅士多啤梨奶香味(仲有士多啤梨果醬係底層!)而中層就有淡淡的牛奶🥛香去緩衝濃郁嘅味道(o^^o)上層就係杰撻撻嘅開心果漸層😽成個配搭都十分特別,大家不妨一試!!!( ´▽`)
💜Lucky Series Latte💰$68
依款latte嘅特別之處就係佢會隨機放上動物🐶形狀嘅3D棉花糖,今次小編杯latte係一隻勁可愛嘅狗狗🐶,打卡程度💯!!!