2021-09-26
- 英式早餐其實All day breakfast 黎黎去去都係個啲料🙈呢度都唔例外😂有炒蛋 沙律菜 牛油雜菌 腸仔 薯角等等😆炒蛋唔會炒到過熟 炒得好滑 仲有蛋汁🥚薯角好熱好脆🤤不過個2塊蒜蓉包啲蒜蓉就唔係好平均😂有忽好多蒜蓉 有忽就冇味😂值得一讚係個份量亦都唔少 男仔都夠食👍🏻 - 蕃茄蓉烤雞意大利飯🐥 呢個ritsotto好入味🤤食落口淡淡都有好濃蕃茄味🍅雞肉份量幾多 唔係得兩舊雞個啲 仲要係大大塊 一啲都唔孤寒☺️仲有啲沙律菜同埋蕃茄仔喺裏面 食落幾fresh唔會滯😋飯偏硬 有口感 唔會做到爛pat pat😜推薦 - 番薯Latte通常都係紫薯Latte 好少見番薯😂黎到係白色一杯嘢🤔番薯味唔夠😥同埋好細杯 呢個麻麻地 - 朱古力沙冰🍫反而覺得沙冰做幾唔錯 好大杯😚朱古力味超濃 唔會比啲冰溝淡晒😝呢個會encore 整體黎講cafe價錢唔算特別平🤔但係嘢食發揮算正常 今次冇試到佢哋出名嘅3D拉花 因為夜晚唔想飲咖啡🤣下次再去會試吓 不過可能cafe人手唔夠 上菜有啲慢😢想食嘅可能要俾少少耐性😆如果大家經過開嘅可以去試吓😋
- 蕃茄蓉烤雞意大利飯🐥
- 番薯Latte