2024-06-11 518 瀏覽
首間北海道和豚任食火鍋😳 4道菜包任食雞煲/一次性酸菜魚+任食火鍋,仲有吊龍、手切牛送~無限時火鍋盛宴 為食套餐 $288/人分Round 1-4,店員會提你每一Round 完咗就唔可以返轉頭🤭Round 1 餐前小食有甜蕃薯條、唐揚脆炸雞、蟹籽沙律、酸甜炸大腸、鮑汁雞腳。全部可以任食,質素正正常常。Round 2 前菜三點刺身盛合(一次性)。是日供應有三文魚、甜蝦及北寄貝,以為放題店會入貨hea,都唔係!比預期中理想。Round 3 頭盤頭盤(二選一)——為食酸菜魚(一次性,售完即止)或 任食寵寵雞煲。我地揀咗任食雞煲要中辣,上枱後要再炒8分鐘左右,醬汁辣得嚟帶甜,好惹味😍 雞肉肥得嚟夠香,皮下有黃油脂,每次份量都有成隻雞🐤咁多,雞煲Encore 左再加一次,店員就會用碟加落原有個煲到再煮,所以第二轉會更濃味,我地再DIY自己落勁多蒽花&蒜,超香!Round 4 火鍋盛夏(任食)湯底五選一,我地揀麻辣鍋!贈送海鮮拼盤及牛肉拼盤,海鮮拼盤(六款中送是日五款):鮮蝦、蠔、蜆、半殼元貝、脆肉鯇、白鱔片;牛肉拼盤:潮汕吊龍伴、黃喉、手切牛頸脊、熊本雪花一口牛及SRF和牛胛肉眼芯。香港少有火鍋

無限時火鍋盛宴 為食套餐 $288/人

Round 1 餐前小食
餐前小食(任食)

Round 2 前菜
刺身(一次性)

Round 3 頭盤
雞煲(任食)

Round 4 火鍋盛夏(任食)
海鮮拼盤
牛肉拼盤
任食肉類
火鍋(任食)
湯底五選一,我地揀麻辣鍋!贈送海鮮拼盤及牛肉拼盤,海鮮拼盤(六款中送是日五款):鮮蝦、蠔、蜆、半殼元貝、脆肉鯇、白鱔片;牛肉拼盤:潮汕吊龍伴、黃喉、手切牛頸脊、熊本雪花一口牛及SRF和牛胛肉眼芯。香港少有火鍋店有吊龍伴食,雖然唔係任食,但有得送都好🤭吊龍伴、手切牛頸脊質素唔錯,肉質鬆軟。另外大約30款火鍋配料任食,當然唔可以錯過店家主打北海道和豚,薄片易熟,好快食得,肉味濃而沒有豬羶味,仲有SRF和牛腰脊肉、美國Prime牛胸腹、美國Prime肩胛肉眼、紐西蘭羊卷肉,每次上枱嘅肉都保持到水準,色澤鮮,不過SRF和牛腰脊肉略為切得太薄,唔容易夾起落鍋,影響口感。丸類就必食少見嘅流心海苔丸、馬鮫魚丸。

仲有自助飲品吧🧃、蔬菜吧🥬,無限時再加大食嘅話,我地由6點食到9點半😂🤭 人均$300真係抵,如果用Storellet app,適逢係三週年慶,仲有親子優惠小朋友免人頭費😬

刺身(一次性)
任食肉類